ΥΛΙΚΑ1 πακέτο λαζάνια500 γρ κιμά1 κρεμμύδι1κ σ πελτέμισό ποτήρι κρασί λευκή ρετσίνα5 κσ λάδι1 ξυλάκι κανέλατυρί τριμμένο κεφαλογραβιέραΕΚΤΕΛΕΣΗΤα λαζάνια δεν τα βράζουμε.να αγοράσετε αυτά που δεν θέλουν βράσιμο.Βάζουμε το λάδι στην κατσαρολίτσα και προσθέτουμε τον κιμά και το κρεμμύδι τριμμένο ανακατεύουμε και λιώνουμε το κιμά με πιρούνι να γίνει σπυρωτός.μετά σβήνουμε με κρασί προσθετουμε ντομάτα και αλάτι ππέρι και το ξυλάκι κανέλας,αφήνουμε να βράσει κανονικά.λαδώνουμε ένα ταψάκι και στρώνουμε τα λαζάνια από πάνω κιμάς μια στρώση, τριμμένο τυρί,λαζάνια,κιμάς ,τυρί,λαζάνια μέχρι να τελει