Υλικά για κρέπες2 αυγά1 φλυτζάνι γάλα1/2 κουτ.γλυκού αλάτι1 κούπα τσαγιού αλεύρι2 κουταλιές σούπας βούτυρο καλόλίγο ψιλοτριμμένο φουντούκι προαιρετικάΕκτέλεσηΧτυπάμε τα αυγά πολύ καλά ,προσθέτουμε και το γάλα ,το αλάτι το βούτυρο,και σιγά σιγά το αλεύρι ανακατεύοντας να γίνει χυλός .Τον σκεπάζουμε και το αφήνουμε για 30 λεπτά να ξεκουραστεί.Βάζουμε το αντικολλητικό τηγάνι στην φωτιά προσθέτουμε ανά 2 κρέπες 2-3 σταγόνες λάδι,και με ένα φλυτζανάκι του καφέ παίρνουμε από το μείγμα,το ρίχνουμε στο τηγάνι το κουνάμε πέρα δώθε να σχηματιστεί στρογγυλή κρέπα και μόλις ψηθεί από κάτω την γυρνάμε κα