Jump to Navigation

Κοτόπουλο με γλυκόξινη σάλτσα !!!

up
28 users have voted.
Υλικά κομμάτια από στήθος κοτόπουλουαλάτιπιπέρι1 φλιτζάνι  κορν φλάουρ2 αυγά, χτυπημένα1/3 φλιτζάνι λάδι canola ή οποιοδήποτε φυτικό λάδιΕκτέλεσηΠλένουμε και κόβουμε το στήθος σε μικρούς κύβους η μακρόστενα κομμάτια και τα  πασπαλίζουμε  με αλάτι και πιπέρι. περνάμε  τα κομμάτια του κοτόπουλου στο κορνφλάουρ και στη συνέχεια στα αυγά. Ρίχνουμε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι και το βάζουμε   στη φωτιά.
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Μία τηγανιά κοτόπουλο καταπληκτική κ γρήγορη !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
4 users have voted.
 Μία τηγανιά κοτόπουλο που φτιάχνω όταν βιάζομαι γιατί ετοιμάζετε στο λεπτό και είναι το κάτι άλλο !!! ΥΛΙΚΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ Βάζω στο τηγάνι ελάχιστο λαδάκι και ρίχνω τις μπουκιές φιλέτο κοτόπουλο και τις σοτάρω κουνώντας το τηγάνι μέχρι να ροδίσουν .Ριχνω από πάνω γλυκιά πάπρικα κ λίγο αλάτι κ συνεχίζω το σοτάρισμα.

Κοτόπουλο με ρύζι σε ένα σκεύος, ιδανικό για ένα γρήγορο και γευστικό γεύμα !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
3 users have voted.
Κοτόπουλο με Ρύζι σε Ένα Σκεύος: Η Συνταγή που θα Λατρέψεις!!! Ανακαλύψτε την τέλεια συνταγή για κοτόπουλο με ρύζι σε ένα σκεύος, ιδανική για ένα γρήγορο και γευστικό γεύμα μέσα σε 30 λεπτά!

Τραγανές Κοτομπουκιές στο Air Fryer !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
96 users have voted.
Όχι πια τηγανητά! Πεντανόστιμες Τραγανές Κοτομπουκιές στο Air Fryer !!!300 γρ. φιλετίνια κοτόπουλο2 κ.σ. πάπρικα1 κ.σ. σκόνη σκόρδοαλάτιπιπέρι70 γρ. δημητριακά2 αυγά2 κ.σ. sweet chilli sauce2 κ.σ. σόγια σως 1 κ.σ. μέλι1/2 κ.γ.

Αυτή η συνταγή θα κάνει τις Χυλοπίτες με Κοτόπουλο το αγαπημένο σας φαγητό!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
98 users have voted.
 Αυτή η συνταγή θα κάνει τις Χυλοπίτες με Κοτόπουλο το αγαπημένο σας φαγητό!!!Ανακαλύψτε την τέλεια συνταγή για χυλοπίτες με κοτόπουλο! Σε αυτό το βίντεο, θα σας δείξουμε πώς να φτιάξετε ένα νόστιμο και εύκολο γεύμα που θα ξετρελάνει την οικογένεια και τους φίλους σας.1 κοτόπουλο, κομμένο σε 6-8 κομμάτια1 κρεμμύδι, σε ψιλά καρέ2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες50 γρ.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut