Υλικά1 1/2 ποτηρι του νερου γαλα4 αυγα1/2 ποτηρι λαδι η καλαμποκελαιο3 ποτηρια κολοκυθια τριμμενα και στιμμενα καλα στο τριφτη2 ποτηρια φετα1 ποτηρι αναμεικτα τυρια (γκουντα-μουτσαρελλα-κασερι)1 κ.σ γεματη μπεικιν παουντερ 1 ποτηρι φαρινα απ 1 κ.σ δυοσμο1/2 κγλ ριγανηΛιγο πιπερι και παπρικα 1/2 κ.γλ αλατιΕκτέλεση Σε ενα μπωλ χτυπαμε τα αυγα πολυ καλα με αυγοδαρτη προσθετουμε το γαλα,το λαδι και ολα τα υπολοιπα υλικα. Πρεπει να ειναι ενα πηκτος χυλος.Αν χρειαστει προσθετουμε λιγο ακομα φαρινα απ.