Υλικά10 αυγά,10 κουταλιές σούπας ζάχαρη10 κουταλιές σιμιγδάλι χοντρό1 κούπα μεγάλη καρύδια χοντροαλεσμένα1και 1/2 κουτ.σούπας κοφτή κανέλαι1 κουτ.σούπας μπέικιν πάουντερ 1 κουτ.κοφτό σούπας κοπανισμένο γαρύφαλο2 σφηνάκια κονιάκΕκτέλεσηΧτυπάμε τα ασπράδια των αυγών σε μαρέγκα και τα βάζουμε στο ψυγείο.Στην συνέχεια χτυπάμε τους κρόκους με την ζάχαρη καλά και προσθέτουμε σιγά σιγά όλα τα υπόλοιπα υλικά μαζί σταδιακά.Τελευταία προσθέτουμε την μαρέγκα σιγά σιγά και ελαφρά με το σύρμα ανακατεύοντας να ενσωματωθεί με την ζύμη μαςΒουτυρώνουμε ένα ταψί ,πασπαλίζουμε τον πάτο με λιγο σιμιγδάλι,και α