Υλικά1 πακέτο μακαρόνια Νο 65 φέτες μπέικον1 μικρή κρέμα γάλακτος4 αυγά1 φλυτζάνι παρμεζάνα τριμμένη 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο1 κουτ, σούπας βούτυροαλάτι- πιπέριμαιντανό ψιλοκομμένοEκτέλεση Bράζουμε αρκετό νερό σε κατσαρόλα και ρίχνουμε 1 κουταλάκι αλάτι. Bράζουμε το σπαγγέτι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας του. Ζεσταίνουμε το βούτυρο σε τηγάνι και προσθέτουμε το μπέικον. Σοτάρουμε σε σιγανή φωτιά μέχρι να ροδίσει καλά. Ρίχνουμε το σκόρδο και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 1 λεπτό επιπλέον.