Υλικά250γρ βούτυρο η μαργαρίνη 2 κούπες ζάχαρη5 αυγά1 κούπα γάλα η χυμό πορτοκάλιΞύσμα από 2 πορτοκάλια500 γρ φαρίνα απ3 κ.σ κακάο Μερέντα Για το γλάσοΌλα τα υλικά πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου.Στο μίξερ χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη για 5'.Στη συνέχεια προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά με τη σειρά αφήνοντας τελευταίο το αλεύρι (εκτός από το κακάο) Χωρίζουμε το μείγμα στα δύο και στο ένα προσθέτουμε το κακάο και ανακατεύουμε.Σε φόρμα για κεκάκια αφού βάλουμε μέσα τις χάρτινες θηκουλες,προσθέτουμε κουταλιές από μείγμα βανίλιας και κακάο εναλλάξ.Δεν τις γεμίζουμε μέχρι πάνω γιατί φουσκ