ΝΑ ΣΑΣ ΓΛΥΚΑΝΩ ΜΕ ΤΟ ΣΠΕΣΙΑΛ ΕΚΜΕΚ ΚΑΝΤΑΙΦΙ ΜΟΥ!!!ΣΥΝΤΑΓΗ ΥΛΙΚΑ:500 γραμμάρια κανταΐφι,250 γραμμάρια βούτυρο αγελαδινόΕΚΤΕΛΕΣΗ:Βουτυρώνουμε το ταψί του φούρνου το ρηχό!Βάζουμε το κανταΐφι μέσα και το ανοίγουμε καλά!Ρίχνουμε πάνω το λιωμένο χλιαρό το βούτυρο ανακατεύουμε πολύ καλά να μουσκέψει το κανταΐφι και το ισιώνουμε!Το ψήνουμε στους 180 βαθμούς να κοκκινίσει καλά!Το βγάζουμε το αφήνουμε να κρυώσει καλά!Στην συνέχεια βάζουμε εάν θέλουμε γάντια πλαστικά και τοποθετούμε το κανταΐφι σε τάπερ η ταψί και το ισιώνουμε!ΣΙΡΟΠΙ:Βράζουμε 3 ποτήρια νερού νερό με 3 ποτήρια νερού ζάχαρη ,μισό χυμό από