ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ:1 αυγό,μισό σακουλάκι μπέικιν παουντερ,1κούπα σιμιγδάλι ανάμικτο χοντρό,ψιλμισή κούπα αλεύριξύσμα ενός πορτοκαλιούμισή κούπα ζάχαρη4 κουταλιές της σούπας φυσικό χυμό πορτοκαλιού4 κουταλιές της σούπας σπορέλαιο1 βανίλιαμισή κούπα στραγγιστό γιαούρτιΧτυπάμε στο μίξερ το αυγό,την ζάχαρη,τον χυμό,το λάδι,το γιαούρτι,το ξύσμα.Στη συνέχεια ρίχνουμε απαλά το αλεύρι,σιμιγδάλι,μπέικιν βανίλια.Τοποθετούμε.σε μεσαίο ταψάκι.λαδωμένο πολύ καλά και το ψήνουμε σε.προθερμασμένο φούρνο,στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδοκοκκινίσει.Αφήνουμε να κρυώσει καλά.ΣΙΡΟΠΙ:1 κούπα χυμό φυσικό χυμόμισή κού