ΥλικάΜία κούπα λάδιΜία κούπα χυμό πορτοκάλιΞύσμα από λεμόνι1 κουταλιά γεμάτη μπέκιν πάουντερ12 φλυτζάνι τσαγιού ζάχαρηΕκτέλεση Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί και κάνουμε μία κανονική ζύμη .Κρατάμε το 1/3 από την ζύμη Βάζουμε και πατάμε σε ταψάκι την πρώτη ζύμη που κρατήσαμε σαν πίτσα Πλάθουμε το υπόλοιπο σε ένα λεπτό κορδόνι και το βάζουμε γύρω γύρω από την ζύμη Απλώνουμε από πάνω όποια μαρμελάδα θέλουμε και τέλος τρίβουμε σε όλη την επιφάνεια με χοντρό τρίφτη την ζύμη που έχουμε κρατήσει .Ψήνουμε στους 180 σε προθερμασμένο φούρνο .Την συνταγή και την φωτογραφία την έστειλε η φίλη τις σελίδας μας