Ένα εύκολο, αλλά νόστιμο κεκάκι θα σας κεράσω σήμερα. Η μερέντα, του δίνει ξεχωριστή, φουντουκοσοκολατένια γεύση και το στραγγιστό γιαουρτάκι το κάνει αφράτο και κρατά την απαραίτητη υγρασία στο κέικ. Αν εσείς θέλετε να βάλετε άλλη μάρκα φουντουκόπαστας, κανένα πρόβλημα. Το αρωμάτισα με το αγαπημένο μου λικέρ, αυτό του περγαμόντου, δίνοντάς του άρωμα εσπεριδοειδών, που ταιριάζει με την φουντουκόπαστα. Με την επικάλυψη της μερέντας και του ψιλοκομμένου και καβουρδισμένου αμύγδαλου ή φουντουκιού, αποκτά λαχταριστή εμφάνιση. Έχετε καλύτερη συνοδεία για το καφεδάκι ή το τσάι σας;;!!