Υλικά : ¾ του κιλού αλεύρι για όλες τις χρήσεις ½ πακέτο (δηλαδή ¼ του κιλού) φαρίνα 2 φλυτζάνια του καφέ σιμιγδάλι ψιλό 1 ποτήρι λάδι και 1 ποτήρι μινερβίνη ή φυτίνη με βούτυρο γάλακτος (πωλείται έτοιμη στο εμπόριο) (Αν θέλουμε να τα κάνουμε νηστίσιμα, βάζουμε 1 ποτήρι λάδι και 1 ποτήρι καλαμποκέλαιο) ½ φλυτζάνι του καφέ κονιάκ ½ ποτήρι ζάχαρη ¾ του ποτηριού αλυσίβα (σταχτόνερο) Μερικά γαρύφαλλα για ντεκόρ στην κορυφή των ισλί Για το σιρόπι : 2,5 ποτήρια ζάχαρη 2 ποτήρια νερό 2 κουταλιές της σούπας μέλι Λίγο λεμόνι χυμό Κανέλλα ξύλο Για τη γέμιση : 300 γρ.