Αυτήν την εποχή βρίσκουμε στην αγορά τρυφερά και γλυκά παντζάρια.Λένε ότι τα παντζάρια του Απριλίου και του Μαΐου είναι τα καλύτερα.Θα συμφωνήσω έχοντας προσωπική πείρα από τα παντζάρια που καλλιεργώ η ίδια.Ασφαλώς και τα φθινοπωρινά και τα χειμωνιάτικα παντζάρια είναι πολύ καλά.Εφέτος είχα και εγώ αρκετά νόστιμα και γλυκά παντζάρια τα οποία απολαύσαμε μαγειρεμένα με διάφορους τρόπους.Έναν από αυτούς θα σας δείξω σήμερα, μια πολύ νόστιμη και εύκολη σαλάτα.Ζεστή πικάντικη παντζαροσαλάτα.Αρτυμένη με ελαιόλαδο στο οποίο σοταρίστηκε πιπεράκι πεπεροντσίνο και σκορδάκι!Μπορεί να συνοδεύσει σαν σαλάτ