Υλικά:
Για 2-4 άτομα4 μοσχαρίσια εσκαλοπ των 150 γραμμαρίων500 γραμμάρια ώριμες τομάτες2 κουταλιές της σούπας ξαλμιρισμένη κάπαρη2 σκελίδες σκόρδου κομμένες σε λεπτές φετούλες1 κουταλιές της σούπας ρίγανη ή φυλλαράκια φρέσκιας ρίγανης4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδοΑλάτιΦρεσκοτριμμένο πιπέρι
Λαχταριστά σκαλοπίνια μαγειρεμένα σε σάλτσα ντομάτας για το μεσημεριανό σας γεύμα
Απαιτούμενος χρόνος:
30 λεπτά
Βαθμός δυσκολίας: