Η συνταγή είναι της νονάς μου ❤( Ντίνα Θεοδώρου) την κάνει όσα χρόνια θυμάμαι τον εαυτό μου !Υλικά600 γραμ κανταΐφι250 γραμ βούτυρο ΚερκύραςΚρέμα1 λίτρο γάλα1 ζαχαρούχο γάλα1 φακελάκι Γιώτης βανίλια1 κούπα τσαγιού νερό2 βανίλιες6 αυγά1 φλιτζάνι σιμιγδάλι ψιλό1 κουταλιά σούπας ζάχαρηΤα διαλύω όλα μαζί σε μία κατσαρόλα και ανακατεύω μέχρι να πήξει.Ανοίγουμε το κανταΐφι~Το χωρίζουμε σε τρία μέρη και στρώνουνε 1 μέρος ραντίζουμε το 1/3 απ το βούτυρο (το ίδιο άλλες δυο φορές) σε ταψί περίπου 30*40~Ψήνουμε και γυρίζουμε το κανταΐφι μια φορά στα 15' και Ψήνουμε τον υπόλοιπο χρόνο (μη φοβηθείτε μαζε