Ένα δροσερό πανεύκολο γλυκό ψυγείου με σαβαγιάρ!! Τι κάνουμε Υλικά και ΕκτέλεσηΒάζουμε σε πυρέξ σαβαγιαρ βρεγμένα με το σιρόπι από την κομπόστα.Χτυπάμε δυο κρέμες Γιώτης με το ανάλογο γάλα στρώνουμε από πάνω μαζί με κομματάκια κομπόστα ροδάκινο .Ξανά σαβαγιάρ .Χτυπάμε μια Μόρφατ με ένα ζαχαρούχο γάλα και την βάζουμε από πάνω.Τέλος απλώνουμε φετάκια ροδάκινο κομπόστα!!ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΟ Palmyra Aristou--ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ -ΗΔΕΣ