Κλασική καλοκαιρινή και άκρως δροσερή η καρπουζάδα !!!Κόβουμε το καρπούζι σε φέτες και βγάζουμε τα κουκούτσια.Το βάζουμε στο μπλέντερ μαζί με λίγο χυμό από λεμόνι λίγη ζάχαρη -ανάλογα πόσο γλυκιά την θέλεις η ποσότητα, και χτυπάμε δυνατά.Αδειάζουμε τον χυμό σε μεγάλη κανάτα και προσθέτουμε λίγη βότκα ή ρούμι και μπόλικα παγάκια και ανακατεύουμε.Μοιράζουμε σε ποτήρια και απολαμβάνουμε !!!Αλλος τρόπος είναι να κόψετε το καρπούζι στην μέση να το αδειάσετε και να δημιουργήσετε ένα βαθύ σκεύος σαν μπολ ή σαν καλαθάκι -καρπουζομπόλ .Εκεί θα αδειάσετε τον χυμό θα βάλετε όλα τα υπόλοιπα υλικά και θα