Η μαμά Χρύσα προτείνει τα γλυκάκια Καχκ, κάτι διαφορετικό για τις Άγιες Ημέρες!!!!Η συνταγή είναι αφιερωμένη στη φίλη Γιούλη Τσάκαλου γιατί μας την έγραψε στο FC κι εγώ όταν τη διάβασα κατάλαβα ότι πρόκειται για ένα ενδιαφέρον γλυκό. Τα έφτιαξα παραμονή Χριστουγέννων και σας πληροφορώ πως είναι μια όαση ανάμεσα σε τόσα μελομακάρονα και κουραμπιέδες!!! Η ζύμη του είναι τραγανή, ευχάριστη στη γεύση και οι χουρμάδες το κάνουν απολαυστικό. Η συνταγή δεν γράφει ζάχαρη στη ζύμη. Εγώ όμως έριξα λίγη ζάχαρη άχνη... Λίγη... μόλις ένα φλιτζάνι του καφέ!!! Καλά!