Πόσες φορές δεν έχουμε λαχταρίσει μια τούρτα με γλάσο πορτοκαλιού μπροστά στο ψυγείο ενός ζαχαροπλαστείου; Κι όμως φίλοι μου είναι πολύ εύκολο να το φτιάξουμε μόνοι μας και να το απολαύσουμε πάνω στο κέικ μας, ή στην τούρτα μανταρινιού ή όπου αλλού το επιθυμήσει η φαντασία μας.Τα υλικά μας:2 κούπες ζάχαρη άχνη5 κουταλιές σ. χυμό πορτοκαλιύ (σουρωμένος)2 κουταλίτσες ξύσμα πορτοκαλιού (προαιρετικό)Πως το φτιάχνουμε: Σε ένα μπολ βάζουμε τον χυμό πορτοκαλιού και ρίχνοντας λίγη λίγη την άχνη ανακατεύουμε γρήγορα με το σύρμα κουζίνας, έως ότου γίνει πηχτό.