ΓΙΑΟΥΡΤΟΓΛΥΚΟ ΤΑΨΙΟΥ ΜΕ ΖΕΛΕΛατρεύουμε τα δροσιστικά και ανάλαφρα γλυκά το καλοκαίρι. Κυρίως δε αυτά που δεν θέλουν ένα σωρό υλικά, φούρνους και πολλές διαδικασίες. Ένα τέτοιο μαμαδίστικο τρεμουλιαστό γλυκό σας έχω κι εγώ για σήμερα, με δική μου τεχνική ώστε να το φτιάξετε και να το απολαύσετε στους μεγάλους καύσωνες!Υλικά για ένα μακρόστενο πυρέξ περίπου 30x21εκ.Υλικά:2 φάκελα φρουί ζελέ φράουλα/κεράσι/ μούρο/ρόδι (γενικά χρειαζόμαστε κάποιο κόκκινο ζελέ κι επιλέγουμε σύμφωνα με τα γούστα μας)250γρ.