Όποιος αγαπά το παραδοσιακό γαλακτομπούρεκο με τα τραγανά φύλλα κρούστας, τότε το γαλακτομπούρεκο με την αφράτη, βελούδινη , αρωματική κρέμα του και με το σιροπιασμένο φύλλο κανταΐφι θα το λατρέψει.
Φτιάχνουμε Lila Pause με 3 μόνο υλικά !!!Lila Pause με 3 μόνο υλικά! Ένα αγαπημένο σοκολατένιο σνακ το οποίο έφτιαξα με ελάχιστα μόνο υλικά απλοποιώντας τη συνταγή!Υλικά:100 γρ. δημητριακά choco pops360 γρ. Πραλίνα με γεύση φράουλα400 γρ. κουβερτούρα γάλακτος, λιωμένηΖεσταίνουμε την Πραλίνα στα μικροκύματα και την ανακατεύουμε με τα δημητριακά.Απλώνουμε το μείγμα σε ένα ταψάκι 20x15 εκ.
Αφράτη πολύ γευστική τούρτα !!!ΥΛΙΚΑ -ΕΚΤΕΛΕΣΗ Λοιπόν εφτιαξα πρώτα το Παντεσπάνι με 5 αυγά,125 γρ ζάχαρη,155 γρ αλεύρι Φαρίνα,1 βανίλια! Έκανα και ένα ΣΙΡΟΠΙ: Έβρασα 1 ποτήρι νερό με 1 ποτήρι ζάχαρη για 3 λεπτά! Έφτιαξα και μια ΣΑΝΤΙΓΙ: Χτύπησα 500 γρ κρέμα γάλακτος φυτική με 50 γρ άχνη!
Παραδοσιακή Αφράτη Καρυδόπιτα Συνταγή Ζαχαροπλαστείου!!!ΑΦΡΑΤΗ και ΖΟΥΜΕΡΗ Καρυδόπιτα! Θα γλείφετε τα δάχτυλά σας!Παραδοσιακή Καρυδόπιτα! Ένα σιροπιαστό γλυκό που φτιάχνουμε κυρίως τις γιορτινές ημέρες! Αφράτη και ζουμερή, αυτή η σιροπιαστή καρυδόπιτα είναι αυτό που χρειάζεσαι!Υλικά:Για το σιρόπι:770 γρ. νερό770 γρ. ζάχαρη1 κ.σ. χυμός λεμονιούΓια την καρυδόπιτα:3 μεσαία αυγά280 γρ. ζάχαρη280 γρ.
Τα Ωραιότερα Ρολάκια Μπακλαβά με Χειροποίητο Φύλλο που έχετε φτιάξει και δοκιμάσει είναι εδώ!!Πραγματικά μια Πρωτότυπη, Πεντανόστιμη και Γιορτινή Συνταγή για έναν Μπακλαβά διαφορετικό σε Ρολάκια που πιστέψτε με δεν υστερεί πουθενά σε γεύση και Άρωμα, με Χειροποίητο Φύλλο που γίνετε σε 5 λεπτά χωρίς κόπο και άγχος ότι δεν θα πετύχει.