Για την κρέμα: 8 ποτήρια γάλα 10 κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ ( πολύ γεμάτες) 8 κ.σ. ζάχαρη 2 βανίλιες 2 αυγά 1 κ.σ. βούτυρο ξύσμα πορτοκαλιού 4 κ.σ. ροδόνεροΓια το σιρόπι: 2 ποτήρια ζάχαρη 3 ποτήρια νερό 3 γαρύφαλλα 1 ξυλάκι κανέλας 1 πορτοκάλι 5 κ.σ. ροδόνερο 1 πακέτο φύλλο κρούστας (για μπακλαβά) 1 πακέτο βούτυρο (250γρ) λιωμένοΓια την κρέμα: 8 ποτήρια γάλα 10 κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ ( πολύ γεμάτες) 8 κ.σ. ζάχαρη 2 βανίλιες 2 αυγά 1 κ.σ. βούτυρο ξύσμα πορτοκαλιού 4 κ.σ.