Tαψάκι σε μέγεθος τούρταςΥΛΙΚΑ1 κούπα τσαγιού αλεύρι1 κούπα τσαγιού σιμιγδάλι ψιλό1 κούπα τσαγιού σιμιγδάλι χοντρό20 γραμ .[ένα φακελάκι ] μπέκιν πάουντερ1 βανίλια σε σκόνη2 αυγάξύσμα από 2 πορτοκάλια1 κούπα τσαγιού ζάχαρη1 κούπα τσαγιού γιαούρτι1/2 κούπα τσαγιού καλαμποκέλαιο1/2 κούπα τσαγιού φρέσκο χυμό πορτοκαλιούΣΙΡΟΠΙ 2΄κούπες χυμό πορτοκαλιού1και 1/2 κούπα τσαγιού νερό2 και 1/2 κούπα τσαγιού ζάχαρη1 ξυλάκι κανέλαςΒράζουμε για 10 λεπτά όλα τα υλικά μαζί και το αφήνουμε να κρυώσει.ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΚΕΙΚΠροθερμαίνουμε τον φούρνο στους180 βαθμούς.Βάζουμε σε μπόλ τα 2 σιμιγδάλια,το μπέκιν,την βανίλια