Αωματική και μοναδική σε γεύση πορτοκαλόπιτα !!!Φύλλο κρούστας : 1 πακέτο 500grΗλιέλαιο 1 ποτήριΖάχαρη 1 ποτήριΠορτοκάλι Ξύσμα από 2 πορτοκάλια1 φακελ. Baking powder 20γρΒανίλια 1Αυγά 4Γιαούρτι 1 κεσεδάκι γιαούρτι Για το σιρόπι :Ζάχαρη 2 ποτήριαΝερό 3 ποτήριαΠορτοκάλι Φλούδα από πορτοκάλιΧυμό από 1 πορτοκάλιΕκτέλεση:Ανοίγουμε το φύλλο από τη συσκευασία και το αφήνουμε έξω να στεγνώσει και να ξεραθεί ώστε να κομματιάζεται εύκολα.Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170-175 βαθμούς.