αλεύρι 1 1/2 κούπαςμπέικιν πάουντερ 2 κ.γ. αλάτι 1πρέζαζάχαρη 3/4 κούπαςαβγό 1ελαιόλαδο 1/3 κούπας γάλα 1/2 κούπαμήλα 2 μικράβρώμη 1/2 κούπαμαύρη ζάχαρη 3 κ.σ.βούτυρο λιωμένο 2 κ.σ.σταφίδες 1 κ.σ.κανέλαγαρίφαλομοσχοκάρυδοΑνακατέψτε σε ένα μπολ την βρώμη, την μαύρη ζάχαρη, το βούτυρο , τις σταφίδες και τα μπαχαρικά.Καθαρίστε και κόψτε τα μήλα σε μικρά κυβάκια.Ανακατέψτε σε ενα μεγάλο μπολ, το αλεύρι, το μπείκιν, την ζάχαρη, τα μπαχαρικά και το αλάτι. Κάντε μια τρύπα στην μέση του μείγματος και ρίξτε το αβγό χτυπημένο, το γάλα και το λάδι.