Υλικά:
Για 2-4 μερίδεςΓια τη σως βατόμουρου3 φλιτζάνια φρέσκα βατόμουρα ή κατεψυγμένα1/3 φλιτζάνι ζάχαρη1 κουταλιά χυμό λεμονιού1 κουταλιά της σούπας νερό1/8 κουταλάκι του γλυκού ξύδι βαλσάμικοΓια τα ροδάκινα3 ροδάκινα κομμένα στη μέση2 φλιτζάνια νερό2 φλιτζάνια ζάχαρη1 κλωναράκι βανίλιας, κατά μήκος τεμαχισμό2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού6 μπάλες παγωτό βανίλια και muffin από το τετράγευστο Carte D’Or La Gelateria 1,8 lt (muffin,σοκολάτα,βανίλια,καραμέλα)
Πρωτότυπο και εύκολο γλυκό με δροσερό παγωτό για γαρνιτούρα