ΝΗΣΤΙΣΙΜΗ Τούρτα Σοκολάτας ΧΩΡΙΣ ΜΙΞΕΡ (Επαγγελματική Συνταγή) !!!Υλικά:-170 γρ. νερό-180 γρ. χυμός πορτοκαλιού-85 γρ. ηλιέλαιο-200 γρ. ζάχαρη-245 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.-1/2 κ.γ. σόδα-1 πρέζα αλάτι-1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ-1 κ.γ. ξίδι λευκό-2 κ.σ. κακάο-400 γρ. κουβερτούρα-200 γρ. ρόφημα αμυγδάλου χωρίς ζάχαρηΣε ένα μπολ ρίχνουμε τον χυμό, το ξίδι, τη μαγειρική σόδα και ανακατεύουμε.Προσθέτουμε το νερό, το ηλιέλαιο, τη ζάχαρη και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.Ρίχνουμε το αλεύρι, το κακάο, το μπέικιν πάουντερ, το αλάτι και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν.Λαδώνουμε ένα τσέρκι 20 εκ.