Χαλβάς σιμιγδαλένιος,σοκολατένιος ,σισαμένιος πορτοκαλενιος!!! Υλικά:3/4 ποτηριού λάδι Παρθένο Σησαμελαιο,2 ποτήρια σιμιγδάλι χοντρό,3 ποτήρια ζάχαρη, 3ποτήρια νερό,1 ποτήρι χυμό φρέσκου πορτοκαλιου 3 κουταλιά κακάο,100 γρ σοκολάτα,100 γρ σουσάμι καβουρδισμένο! Εκτέλεση: Με το νερό,τον χυμό και την ζάχαρη κάνουμε ένα σιρόπι το οποίο κατεβάζουμε από την φωτιά μόλις πάρει βραση. Καβουρδιζουμε το σιμιγδάλι μέχρι να πάρει χρώμα και ρίχνουμε μέσα το κακάο και την σοκολάτα και ανακατεύουμε! Τέλος ρίχνουμε το σουσάμι! Προσθέτουμε αμέσως το σιρόπι και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε σε μ