Σήμερα έφτιαξα αυτό το πραγματικά πολύ πολύ πολύ ωραίο κ κρεμώδες βελούδινο σε γεύση τσιζκέικ το λεγόμενο Βάσκικο ..Το καμένο τσιζ κέικ των Βάσκων !!! Θα το φτιάχνω συχνά πλέον !!!
Γιορτινή ΠουτίγκαΑφράτη και λαχταριστή Πουτίγκα ή μελαχρινή με κρέμα ή σπάτουλα που τη λέμε εδώ στη Θεσσαλία.. Η συνταγή της μελαχρινής κρατάει πάνω από 40 χρόνια..
Εκμεκ κανταΐφι!!! Φτιάξτε το για το γιορτινό τραπέζι και όχι μόνο και όλοι θα σας ζητάνε τη συνταγή!!!Για μένα είναι η καλύτερη συνταγή για εκμεκ κανταΐφι.Τη συγκεκριμένη συνταγή την κάνω αρκετά χρόνια, και πιστέψτε με δεν έχω δοκιμάσει ωραιότερο. Φυσικά δεν την αλλάζω με καμία άλλη. !!!Υλικα500 γρ.
Επιτέλους Βρήκα την Συνταγή και το Μυστικό για το πιο επιτυχημένο Γαλακτομπούρεκο!!! Απόλυτη Συνταγή γεύσης και Μυστικό που είχα την τιμή να μου πεις παλιός Γαλακτοπώλης της Λέσβου!!
Για εμένα ο Χριστουγεννιάτικος Κορμός είναι το απόλυτο Γλυκό για όλα τα Γιορτινά Τραπέζια!!Αυτός ο Κορμός συνδυάζει όλα τα αγαπημένα σας Υλικά, Αφράτο Ζουμερό Παντεσπάνι-Πλούσια κρέμα Φιστικιού και υπέροχη διακόσμηση!! Σας Εγγυώμαι ότι είναι ίσως ο Ωραιότερος Κορμός που έχω φτιάξει.
Αφράτα ρολάκια κανέλας!!!Φτιάξτε τα εύκολα και γρήγορα!!!Με το ίδιο ζυμαράκι κάνουμε και αλμύρα ρολάκια με σάλτσα ζαμπόν κασέρι...!!!Ρολάκια κανέλας (Cinnamon rolls)Υλικά850 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις250 ml γάλα χλιαρό1/2 κούπας τσαγιού σπορέλαιο2 φακελάκι μαγιά1αυγό & 1 ασπράδι40γρ ζάχαρη1 κ.γ.αλάτι1/2 φλιτζάνι χλιαρό νερόΓέμιση4κσ βούτυρο λιωμένο2 φλιτζάνι ζάχαρη καστανή3 κσ κανέλαΚρέμα5