ΤΟ ΠΙΟ ΑΦΡΑΤΟ ΨΩΜΙ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ Σήμερα θα σας παρουσιάσω ένα ψωμάκι που φτιάχνω αρκετά συχνά με το περίσσευμα απο την αναζωογόνηση του φυσικού μου προζυμιού. Κρύβει μερικά μικρά μυστικά και γίνεται ιδιαίτερα αφράτο, διατηρείται δε για αρκετές ημέρες μαλακό, σαν φρέσκο. Η διαδικασία για να το φτιάξετε είναι αρκετά απλή, το μόνο που απαιτεί είναι λίγο χρόνο, γιατί το φυσικό προζύμι έχει τους δικούς του ρυθμούς...Είναι ίσως από τα πιό αφράτα και μαλακά ψωμιά που έχω φτιάξει, πράγμα που εκτιμάνε ιδιαίτερα και οι άντρες μου.