Υλικά5 πιπεριές Φλωρίνης 6 κολοκυθάκια μέτρια3 κρεμμύδια ξερά400 γραμ φέτααλάτι πιπέριΖύμη4 φλυτζάνια αλεύρι1 μπρίκι χλιαρό νερό1 κουταλιά σούπας αλάτι3 κουταλιές σούπας ξύδι3 κουτλιές σούπας ελαιόλαδοΕκτέλεσηΕτοιμάζουμε πρώτα το φύλο ,σε μία λεκανίτσα βάζουμε το αλεύρι το λάδι και ρίχνουμε σιγά σιγά το χλιαρό νερό μέσα στο οποίο έχουμε διαλύσει το αλάτι,Ζυμώνουμε συγχρόνως μέχρι να γίνει μία ελαστική ζύμη [αν χρειαστεί προσθέτουμε η λίγο χλιαρό νερό ακόμα,η αλεύρι αναλόγως]Χωρίζουμε την ζύμη μας σε 6 μπαλάκια μεγέθους μανταρινιού και την αφήνουμε να ξεκουραστεί σε ζεστό μέρος .Ετοιμάζουμ