Jump to Navigation

Σάμαλι !!!

up
36 users have voted.
Το ωραιότερο γλυκό Σάμαλι !!!     Συνταγή:Ξεκίνησα πρώτα με το σιρόπι:Έβρασα 2,5 ποτήρια νερό με 2,5 ποτήρια ζάχαρη μισό λεμόνι για 10 λεπτά και το άφησα να κρυώσει!Στην συνέχεια έριξα στο μπολ 3 ποτήρια σιμιγδάλι χοντρό με 1 ποτήρι ζάχαρη,μαστίχα σε σκόνη μισο κ γλ.και τα ανακατεψα!Έβαλα σε ένα κουταλάκι γλυκού σόδα σκόνη και κρατώντας το πάνω στο σιμιγδάλι την διέλυσα με μια κουταλιά χυμό λεμονιού!Την έριξα στο σιμιγδάλι και τα ανακατεψα!Τελείωσα ρίχνοντας 1 ποτήρι γιαούρτι και μισό ποτήρι ζεστό νερό και τα ανακατεψα όλα μαζί πολύ καλά!Πήρα το πυρέξ μου (27χ27) και με το πινέλο βουτώντας στο
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Τούρτα Αμυγδάλου με φρέσκια Βελούδινη κρέμα Ζαχαροπλαστικής !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
0 users have voted.
 Η Ελληνική Αγαπημένη Τούρτα Αμυγδάλου όλων των Ελλήνων και όχι μόνο στην πιο εύκολη εκδοχή της!!!Σε ποιον δεν Αρέσει η Τούρτα Αμυγδάλου με φρέσκια Βελούδινη κρέμα Ζαχαροπλαστικής, με Καβουρδισμένα Αμύγδαλα φιλέ, με Εκπληκτικά Αρώματα και Γεύση που θα σας θυμίσουν Γλυκό άλλης εποχής!!

Ονειρική, Πανεύκολη Τούρτα για τους Τετράποδους φίλους μας!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
0 users have voted.
Ονειρική, Πανεύκολη Τούρτα για τους Τετράποδους φίλους μας, με απλά υλικά ώστε να την απολαύσουν!!Μιας και η Μπέλα μας έχει Γενέθλια φτιάξαμε την πιο εύκολη, Πεντανόστιμη και Παιχνιδιάρικη τούρτα για αυτή, με απλά υλικά και Φυσικά Εγκεκριμένη απο Κτηνίατρο!!

Κορμός σοκολάτας είναι η τέλεια επιλογή για σοκολατόφιλους!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
0 users have voted.
Φτιάξε Τον Κορμό Σοκολάτας Που Θα Μαγέψει Όλους με Λίγα Απλά Υλικά!!!Φτιάξε τον πιο γευστικό κορμό σοκολάτας με λίγα απλά υλικά! Αυτή η εύκολη και γρήγορη συνταγή για κορμό σοκολάτας είναι η τέλεια επιλογή για σοκολατόφιλους, γλυκό με λίγα υλικά και χωρίς ψήσιμο. Ιδανικό για γιορτές, πάρτι ή για ένα απολαυστικό σνακ. Δες πώς να φτιάξεις αυτό το υπέροχο σοκολατένιο γλυκό τώρα!250 γρ.

Σιμιγδαλένιο Χαλβά Φούρνου έχετε ξανά δει;;;

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
551 users have voted.
Συνταγές για τον Αγαπημένο μας Σιμιγδαλένιο Χαλβά άπειρες, αλλά Για Σιμιγδαλένιο Χαλβά Φούρνου έχετε ξανά δει;;;Ένας Εκπληκτικός Νηστίσιμος Σιμιγδαλένιος Χαλβάς Φούρνου, σούπερ Αρωματικός, σούπερ Σπυρωτός και τόσο Πανεύκολος που πραγματικά θα γίνει η Αγαπημένη σας λατρεία Εγγυημένα!!

Ρυζόγαλο! ❤️ Απλό, λιτό, εύκολο !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
951 users have voted.
Ρυζόγαλο! ❤️Απλό, λιτό, εύκολο, γρήγορο, μυρωδάτο, γευστικό γλύκισμα πολύ θρεπτικό με ελάχιστα υλικά που όλοι έχουμε στο σπίτι μας.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut