ΥΛΙΚΑ:
20-25 κριτσίνια
10-12 φέτες ελληνικό προσιούτο
2 κουτ της σούπας βούτυρο με μαύρη τρούφα
(ένα πεντανόστιμο βούτυρο το οποίο εγώ το παραγγέλνω μέσω διαδυκτίου).
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Χωρίζουμε τις φέτες από το προσιούτο στην μέση και τις αφήνουμε ανοιχτές πάνω στον πάγκο μας.
Αλείφουμε κάθε φέτα με ελάχιστο βούτυρο πολύ προσεχτικά για να μην χαλάσουμε την φέτα του αλλαντικού μας, και τυλίγουμε πάνω σε κάθε κριτσίνι. Τοποθετούμε σε πιατέλα ή μέσα σε ποτήρι.
Το συγκεκριμένο βούτυρο κάνει την διαφορά!!