.Σπανακόπιτα με πολύ ωραίο χωριάτικο σπιτικό !!!Για το φύλλο500 γρ αλευρι 1 ποτηρι χλιαρό νερό περίπου1/2 ποτ κρασιού λάδι1 κ.σ ξύδι1 κ.γ αλατιΓια την γέμιση1 κιλό σπανάκι καθαρισμένο και κομμενο σε χοντρα κομμάτια1/2 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο3-4 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα250 γρ φετα Αλατι πιπεριΛαδιΣε ενα μπολ βάζω το αλέυρι το αλατι και το λαδι και το ανακατέυω με τα χερια να γινει σαν ψίχουλα για να αποροφηθει καλά το λάδι! Μετά προσθέτω λίγο λίγο το νερό και ζυμώνω μεχρι να εχω ενα ζυμαρακι μετριο που να μην κολλάει στα χέρια!! Σκεπάζω με μια πετσέτα και αφήνω μισή ώρα να ξεκουραστεί!