Σεκέρ Παρέ πολύ νόστιμα ...Πολύ πετυχημένα !!!ΣΥΝΤΑΓΗ ΥΛΙΚΑ: 250 γραμμαρια μαλακο αγελαδινο βουτυρο σε κομματια, 80 γραμμαρια αχνη ζαχαρη, 100 γραμμαρια σιμιγδαλι ψιλο 2 αυγα,1 βανιλια,2 κουταλακια του γλυκου μπεικιν παουντερ,100 ml σπορελαιο αλευρι οσο παρει αυτο το ρυθμιζουμε εμεις(εμένα μου πήρε 520 γρ) αμυγδαλα ασπρα!. ΕΚΤΕΛΕΣΗ:Βαζουμε στο μπολ το βουτυρο με την αχνη και το δουλευουμε για 5 λεπτα!Ριχνουμε τα αυγα,το σπορελαιο, την βανιλια,το μπεικιν, το σιμιγδαλι και ανακατευουμε με ξυλινη κουταλα!