Τυρόπιτα με φύλλο σφολιάτας .!!!Σε μια λεκάνη ενα κιλό αλεύρι γχ ένα κουταλάκι αλάτι ένα φλυτζανακι ελαιόλαδο ,μισό φλυτζανακι ξύδι ,ένα κουτί ανθρακούχα σόδα και όσο νεράκι χλιαρό χρειαστεί ..Χωρίζουμε τη ζύμη σε δώδεκα μπαλάκια ..Ανα έξι τα ανοίγουμε λίγο με το χέρι τα βουτυρώνουμε και τα βάζουμε σε πιάτο ..Εξι και έξι ..Στο ψυγείο μια ώρα ..Μετά ανα έξι πλάθουμε ένα φύλλο ..Για τη γέμιση 500 γραμ φέτα ,πιπέρι ,και δυο αυγά ..Από πάνω ραντίζω με ελαιόλαδο και νερό ..ψήνω στους 180 μέχρι να πάρει χρωμα ❣️Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Παλμιρα Αριστου