Το ποιο νόστιμο Ρεβανί Πορτοκαλιού!!!ΡΕΒΑΝΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ!!!! ΣΥΝΤΑΓΗ:Μετραμε τα υλικα με το ιδιο ποτηρι(250ml)-4 αυγα,1 ποτηρι χυμο φρεσκου πορτοκαλιου, μισό ποτηρι ζαχαρη,1 ποτηρι σπορελαιο, 1 ποτηρι σιμιγδαλι χοντρο η και ψιλο,1 ποτηρι αλευρι Φαριναπ,1 φακελακι μπεικιν παουντερ,1 κ.γ.ξυσμα πορτοκαλιου!ΕΚΤΕΛΕΣΗ:Χτυπαμε τα αυγα με την ζαχαρη!Ριχνουμε σιγα-σιγα τον χυμο,το σπορελαιο!Τελος.ριχνουμε.σιγα-σιγα το σιμιγδαλι,το αλευρι,το μπεικιν,το ξυσμα!Βουτυρωνουμε το ταψι(28ν) ριχνουμε το μιγμα και το ψηνουμε στους 180 β προθ.αντισ.μεσαια σχαρα για 35 λεπτα!Οταν το βγαζουμε ριχνουμε πανω τ