ΡΙΖΟΤΤΟ ΚΑΡΜΠΟΝΑΡΑΥπέροχα χυλωμένο ριζόττο με την ακαταμάχητη γεύση της καρμπονάρα, φτιαγμένο με τα αυθεντικά υλικά της παραδοσιακής ιταλικής συνταγής. Μάλλον χειμερινή συνταγή, σερβίρεται ως πρώτο πιάτο, αλλά μπορεί και να συνοδευτεί απο μια βραστή σαλάτα λαχανικών, για να αποτελέσει ενα γρήγορο γεύμα. Δόση : για 4 άτομαΒαθμός δυσκολίας : μέτρια δύσκολοΥλικά : 300 gr (1 1/2 φλ. τσαγιού) ρύζι για ριζότο arborio, 2 κ.σ.