Μπακλαβάς με φιστίκι Αιγίνης ..αρωματικός τραγανός εύκολος !!!Υλικά:40 φύλλα κρούστας500γρ. βούτυρο Lurpak ...300γρ. φιστίκι ΑιγίνηςΥλικά για το σιρόπι:650γρ. ζάχαρη400γρ. νερό80γρ. γλυκόζη3-4 φετες λεμονιΠροετοιμασία:Λιώνουμε το βούτυρο αλλά δεν το καίμε. Αλέθουμε το φιστίκιστο μπλέντερ σε σκόνη και οχι χονδροκομμένο γιατί θα ξεκολλάνετα φύλλα του μπακλαβά. Βουτυρώνουμε ένα παραλληλόγραμμοταψί 30Χ45 εκ. μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ταψί στιςδιαστάσεις που διαθέτουμε αλλά να είναι σχετικά μεγάλο καιαπλώνουμε τα μισά φύλλα βουτυρώνοντάς τα..