Γλυκό ψυγείου με Μερέντα και καραμελωμένο ζαχαρούχο....Προσοχή ..τρώγετε από το πυρέξ !!!2 φάκελα βανίλια κρεμα Γιώτης αυτή που βράζετεγάλα όσο γράφει η συσκευασία Ζάχαρη λιγότερη 1 καραμελωμενο ζαχαρουχο4 κσ Μερέντα1 ,5 πακέτο μπισκότα πτι Μπερ Φτιάχνουμε την κρέμα Γιώτης σύμφωνα με τις οδηγίες βάζουμε λιγότερη ζάχαρη από ότι συνηθίζουμε σε πυρέξ απλώνουμε σε όλο τον πάτο την ΜερένταΒάζουμε μια σειρά μπισκότα Λίγη κρέμα Μπισκότα Απλώνουμε το καραμελωμενο ζαχαρουχο πάνω στα μπισκότα κρατάμε μια κουταλιά για ντεκόρ Πάλι κρέμα και στο τέλος πάλι μπισκότα Παγώνουμε στο ψυγείο και στολίζουμε με Μ