ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΕΥΣΤΙΚΗ,ΑΦΡΑΤΗ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΤΟΥΡΤΑ ΦΡΑΟΥΛΑΣ!!! ΣΥΝΤΑΓΗ.:ΥΛΙΚΑ και ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ: 5 αυγα,125 γρ ζαχαρη,155 γρ αλευρι Φαριναπ,1 βανιλια!!!!! Χτυπαμε τα αυγα με την ζαχαρη να ασπρισουν να φουσκωσουν να μην χασουν τον ογκο τους!Σταματαμε το μιξερ και ριχνουμε κοσκινισμενο το αλευρι σε 4 δοσεις ανακατευοντας απαλα με μαριζ!!Βαζουμε λαδοκολα σε τσερκι (26ν)ριχνουμε το μιγμα και το ψηνουμε στους 180 β προθ.αντισ μεσαια σχαρα για 35 λεπτα!!Το βγαζουμε το αφηνουμε να κρυωσει και το κοβουμε να εχουμε 2 πατους!!!!