Κατερινα ΜαδικαΥλικά.500 γρ. Κανταΐφι.250 γρ. Βιτάμ σοφτ λιωμένο.Σιρόπι4 ποτήρια νερό3 ποτήρια ζάχαρη .1 βανίλια .Λίγες σταγόνες λεμόνι.Για την κρέμα.1 λίτρο γάλα1 κούπα ζάχαρη.3 κρόκους αυγών5 κουταλιές της σούπας Κον φλάουρ.125 γρ. Βιτάμ.2 βανίλιες.Για τη σαντιγί1 φυτική 500 γρ.1 ζαχαρούχο.Εκτέλεση.Άνοιξα πολύ καλά το κανταΐφι και το άπλωσα στο ταψί της κουζίνας το ραντισα με το λιωμένο Βιτάμ το έψησα σε προθερμασμενο φούρνο στους 180 βαθμούς αντίσταση μέχρι να ροδίσει περίπου 30 λεπτά.Ετοίμασα το σιρόπι βράζοντας όλα τα υλικά 4 λεπτά από τη στιγμή που θα αρχίσει να βράζει.