ΠΑΣΤΕΣ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ(Νουγκατίνα) ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΕΥΣΤΙΚΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΓΛΥΚΟ!!ΣΥΝΤΑΓΗ ΥΛΙΚΑ και ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ::: 8 ασπραδια,200 γρ ζαχαρη,250 γρ πουδρα αμυγδαλου,50 γρ αλευρι φαριναπ,2 βανιλιες!!! Χτυπαμε τα ασπραδια με την ζαχαρη να γινει μια αφρατη φουσκωτη μαρεγκα!Σταματαμε το μιξερ και ριχνουμε απαλα σε δοσεις την πουδρα,το αλευρι,τις βανιλιες!Ανακατευουμε παρα πολυ απαλα!!!!Παιρνουμε 3 ποτηρια και μοιραζουμε το μείγμα !Βαζουμε λαδοκολα σε ταψακια ιδιου μεγεθους και ριχνουμε στο καθενα μείγμα!Προθερμαινουμε τον φουρνο στους 180 και τα ψηνουμε 20 λεπτα!!!