Για την σημερινή γιορτή ετοιμάσαμε μπούτια γαλοπούλας στο φούρνο μαριναρισμένα σε γλυκό κρασί και πορτοκάλι.
Υλικά για 4 μερίδες
4 μπούτια γαλοπούλας
400 ml μαυροδάφνη
3 πορτοκάλια
1 κρεμμύδι ξερό
6 κ.σ. Βούτυρο
Αλάτι χοντρό
Πιπέρι χοντροκομμένο
Εκτέλεση
Πλένουμε τα μπούτια γαλοπούλας και τα βάζουμε σε ένα μπολ.
Προσθέτουμε στο μπολ το κρεμμύδι κομμένο στη μέση και τη μαυροδάφνη.
Στύβουμε τα 2 πορτοκάλια και βάζουμε το χυμό τους στο μπολ με τη γαλοπούλα.