Υλικά:
Για 4-6 άτομα400 γραμμάρια (2 1/2 φλιτζάνια) ασπρισμένα αμύγδαλα χοντροαλεσμένα200 γραμμάρια (1 φλιτζάνι) ζάχαρη6 αυγά, χωρισμένα τους κρόκους από τα ασπράδια250 γραμμάρια (1 φλιτζάνι) ανάλατο βούτυροΛικέρ πορτοκάλι (Grand Marnier ή Triple Sec)250 γραμμάρια μαύρη σοκολάτα λιωμένη κουβερτούρα
Η Torta Caprese είναι ένα κλασικό γλυκό από το νησί Κάπρι της νότιας Ιταλίας όπου πήρε και το όνομά του!
Απαιτούμενος χρόνος:
60 λεπτά
Βαθμός δυσκολίας: