ΚΡΟΚΆΝ ή ΚΑΡΑΜΕΛΛΩΜΕΝΟΙ ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ Οι καραμελλωμένοι ξηροί καρποί (μπορεί να τους συναντήσετε και ως κροκάν), συνοδεύουν υπέροχα διάφορες γλυκιές δημιουργίες, αλλά μπορείτε κα να τους απολάυσετε όπως έχουν, σαν ενα είδος παστέλι.Στις φωτογραφίες βλέπετε καραμελλωμένα αμύγδαλα με την φλούδα τους. Με τον ίδιο τρόπο, μπορείτε να φτιάξετε καραμελλωμένα αμύγδαλα καθαρισμένα, φουντούκια, φυστίκια Αιγίνης, καρύδια, κάσιους, πεκάν αλλά και μίγμα αυτών.Βαθμός δυσκολίας : εύκολοΥλικά : 300gr ξηρούς καρπούς, 350gr ζάχαρη κρυσταλλική, 3 κ.σ. νερό, 1 κ.γ.