Υλικά5 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου1 κούπα ζάχαρη1κούπα ελαιόλαδο2+1/2 κούπες αλεύρι1 μπέικιν ξύσμα από 1 πορτοκάλι1 κούπα χυμό πορτοκαλιού ΕκτέλεσηΧτυπάμε πολύ.καλά τ αυγά με την ζάχαρη να αφρατέψουν.Ρίχνουμε το λάδι και στη συνέχεια αλεύρι ανακατεμένο με το μπέικιν και το χυμό.Ρίχνουμε διαδοχικά αλεύρι χυμό .Ψήνουμε το κέικ σε προθερμασμένο φούρνο 180 βαθμούς γ 50 -55 λεπτά ανάλογα το φούρνο μας!ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΑΣΟ2 κούπες χυμό.πορτοκάλι4 κουτ.σούπας ζάχαρη1 φακελάκι άνθος αραβοσίτου πορτοκάλι2.κουτ αλεύρι1 κούπα νερό για να τα διαλύσουμε και να.κάνουμε την κρέμα.Η διαδικασία της κρέμας γνωστή