Υλικα:3 μεγάλα αυγά225γρ ζάχαρη225 αλεύρι που φουσκώνει κοσκινισμένο2 κγ μπεικιν παουντερ125γρ βούτυρο μαλακό100γρ μαργαρίνη300γρ φρέσκιες φράουλες κομμένες σε λεπτές φέτεςΜαρμελάδα φράουλα250ml κρέμα γάλακτος πιο παχύρρευστη.Εκτέλεση:Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς.Βουτυρώνουμε πολύ καλά μια φόρμα κέικ 20cm.Χτυπάμε στο μίξερ τα αυγά, τη ζάχαρη, το αλεύρι, το μπεικιν, το βούτυρο, τη μαργαρίνη μέχρι να αναμειχθούν Καλά και να γίνει ένα αφράτο μείγμα.Τοποθετούμε το μείγμα μας στη φόρμα του κέικ και ψήνουμε στη μεσαία θέση του φούρνου για περίπου 35 με 40 λεπτά.Δοκιμάζουμε με ένα μαχαί