Καριόκες Ξάνθης ..!!Υλικά :150γρ παντεσπάνι75γρ γλάσο50γρ πραλίνα φουντούκι50γρ σοκολάτα γάλακτος λιωμένη40γρ κουβερτούρα υγείας λιωμένη75γρ καρύδιαΛίγο σιρόπι αν χρειαστείΓια την επικάλυψη2 κουβερτούρες με 3 κουταλιές σούπας γάλα εβαπορέ.Τα βάζουμε σε κατσαρολάκι να λιώσουν και βουτάμε τις καριόκεςΕκτέλεση :Ζυμώνουμε το παντεσπάνι με το γλάσο.Μετά προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά εκτός τα καρύδια,ζυμώνουμε και αφού γίνει μια ζύμη που να πλάθεται με το χέρι,προσθέτουμε τα καρύδια σε μεγάλα κομμάτια και ξανά ζυμώνουμε.Εάν η ζύμη τρίβεται και δεν πλάθεται προσθέτουμε λίγο σιρόπι ώσπου να δέσει .Πλ