Την αγάπη που έχουμε στο κολοκύθι πρέπει να την έχετε καταλάβει. Το βάζουμε παντού ωμό στις σαλάτες, μέσα στην ομελέτα, σε μακαρονάδες, σε πίτες, γεμιστό, τηγανιτό, το κάναμε και τάρτα. Μια νόστιμη τάρτα που γίνεται ακόμα πιο νόστιμη άμα την φάτε κρύα. Άμα σας μείνει γέμιση από την τάρτα κάντε την ομελέτα, εγώ ομελετίτσα την έφτιαξα την επόμενη μέρα και ήταν λουκούμι!!! Μην νομίζετε ότι δεν έχουμε άλλες συνταγές με κολοκύθι, σας περιμένει μια εξαιρετική πίτα με φύλλο καταϊφι .....
Για την ζύμη
200 γραμμάρια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
100 γραμμάρια βούτυρο
1 κρόκος αυγού
3 κσ νερό